Cup-regler

KAMPER

Kampene spilles i 1 x 20 minutter uten pause.

Vanlige uteregler, også for keeper. (OBS – Ved retur fra taket ved utspark er ballen i spill) Utover dette følges NFFs regler, vanlig innkast etc.

Seriespillet følger 3 poengsregelen. Ved poenglikhet følges Breddereglementet § 4-3.

• Har to eller flere lag like mange poeng, går det lag foran som har møtt til flest kamper
  • Målforskjell
  • Scoret flest mål
  • Innbyrdes kamper

Ved uavgjort etter full tid i semifinaler og finale forlenges kampen med 1 x 5 minutter golden goal. Er det fortsatt uavgjort, av-gjøres kampen med straffespark (5).

“Bortelag” skifter ved draktlikhet. Husk å ha med bortedrakter eller overtrekksvester.

Ved gult kort sones 5 minutters karantene ihht Reaksjonsreglementet § 4-8 om
advarsler i Ungdomsfotballen. Ved utvisning (rødt kort) følger man Reaksjonsreglementet § 4-7. Straffeutmålingen behandles av turneringsjuryen etter turneringsreglement og NFFs kamp- og konkurranseregler.

Hvert lag oppfordres å stille med linjemann i sine kamper. “Hjemmelaget” på tribunesiden, “bortelaget” motsatt side.

Arrangøren sørger for nøytrale assistentdommere i semifinaler og finale.

LAGOPPSETT

Antall spillere per lag:
  • J13 - inntil 16 spillere per lag
  • J14/15 - inntil 18 spillere per lag

Påse at innbyttere bærer overtrekksdrakt eller vester under kampen.

LAGLISTER/SPILLERE

• Laglister fylles ut på nett i forkant av turneringen
  • Alle lag melder sin ankomst i sekretariatet for avsjekk at laglister er korrekte, minimum 30 min før første kamp.
  • Kun spillere som er oppført på laglistene er spilleberettiget.
  • Klubber som stiller med to lag kan ikke bytte spillere innbyrdes mellom lagene.
  • Det er ikke anledning å benytte overårige spillere.
  • Ved overgang av spillere fra en klubb til en annen regnes spilleren som spilleklar så sant spillerens forrige klubb gir samtykke til deltakelse i turneringen.
  • Sammensatte lag er ikke tillatt i turneringen.

PROTEST

Protest vedr. hendelse i kampen/dommeravgjørelser eller andre forhold vedr. motstanderlaget, skal meddeles sekretariatet senest 15 minutter etter kampslutt. Protest levert etter dette vil bli avvist.

Avgjørelse på protest tas ved flertallsavgjørelse i juryen som består av sekretariat og turneringsansvarlig.

Skriftlig protest sammen med kr 500,- i gebyr leveres i sekretariatet.